Personlig assistent till kille i Karlskrona

Söker du efter ett utvecklande arbete som till största del handlar om att tillföra livskvalité för någon annan? Trivs du att arbeta med barn?
Nu söker vi personliga assistenter till ett spännande och utvecklande uppdrag hos en av våra yngre kunder i Karlskrona. 

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta ca 30-40%, perfekt att kombinera med studier eller annan tjänst.

Kunden är 10 år och är född med en omfattande funktionsnedsättning. Han är i behov av övervakning och hjälp dygnet runt varför tjänsten omfattar arbete på såväl dagar som nätter och helger.
Som assistent till vår kund är ditt viktigaste uppdrag att göra hans dagar så innehållsrika och utvecklande som möjligt, givetvis utifrån hans eget behov och förmåga. Bland annat hjälper du till med mat (som ges via sond), mediciner, på- och avklädning, hygien och andningsgymnastik. Promenader i friska luften är också vanligt förekommande. När vår kund vilar eller sover handlar arbetet mestadels om övervakning.
I början av din anställning kommer du att få upplärning kring alla moment genom att följa och utbildas av en rutinerad assistent.
Du arbetar till största del i kundens hem.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar
Tjänstgöringsgrad: Ca 30-35 %
Arbetstider: Varierande (dag, kväll, vaken natt, vardagar och helger)
Tillträde: Augusti

OBS – Eftersom tillsättning sker så snart vi funnit rätt kandidat kan rekryteringen komma att avslutas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Anställningen omfattas av kollektivavtal mellan Fremia och Kommunal.

Innan anställningen påbörjas ska du ha uppvisat giltiga utdrag från belastningsregistret.

Din profil

Det viktigaste för oss här på NOA är att matchningen mellan kund och assistent blir rätt. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet, vilja och intresse för assistansyrket när vi rekryterar. Personliga egenskaper vi värderar högt är arbetsmoral, lyhördhet och omtanke. Att kunna ta egna initiativ men ändå respektera kundens vilja och behov är minst lika viktigt. Utbildning som personlig assistent, undersköterska, vårdbiträde eller motsvarande är meriterande.

För att vara aktuell för denna tjänst är du en person som trivs med att arbeta i en lugn och ordningsam tillvaro. Du är lyhörd för vår kunds behov och respekterar att hon själv styr sin vardag, samtidigt som du finns i närheten och stöttar vid behov.

Detta kan vi erbjuda dig

Som arbetsgivare vill vi erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats. Vi lägger stor vikt på att ta hand om dig och erbjuder friskvårdsbidrag och löpande utbildningar som krävs för ditt uppdrag som exempelvis hjärt- och lungräddning. För oss är det viktigt att du som assistent trivs och känner dig trygg, därför tillämpar vi kollektivavtal som skapar förutsättning för en god arbetsmiljö.  Vi är även måna om ett positivt klimat, att ha roligt och skratta tillsammans. Vi tror nämligen att även detta är en viktig framgångsfaktor.

Ovanpå allt detta sker trevliga sammankomster för både assistenter och kunder.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Så länge uppdraget varar
Tjänstgöringsgrad: Cirka 30-35%
Arbetstider: Dagtid/Eftermiddag/Kväll/Helg.
Tillträde: Augusti 2024
B-körkort är ett krav.

Anställningen omfattas av kollektivavtal. Innan anställningen påbörjas ska du ha uppvisat  giltiga utdrag från belastningsregistret. Uppdatering av dessa utdrag sker sedan årligen.

Om oss

NOA Personlig Assistans är en assistansanordnare som levererar det där lilla extra. Vi värnar om matchningen mellan assistent och kund med syfte att kunna erbjuda den bästa assistansen. Precis som oss människor är assistansen föränderlig därför måste vi även förändra för att förbättra. Vi tar tillvara på kunder och assistenter genom närheten, tillgängligheten och gemenskapen som präglar NOA. Företaget grundades 2005 av Jerry och Eva Håkansson och har kunder i Blekinge, Småland och Skåne.

Ansök nu

Ort: Karlskrona

Sista ansökningsdag: 2024-07-21

Arbetstid: Varierande 30-40%

Kontakt

Martina Olovsson, Områdeschef
martina@noass.se
Tel: 0705-227184

Cecilia Ottosson
Områdeschef
cecilia@noass.se
Tel: 0705-227106

Ansökningar inskickade via e-post kommer inte att behandlas.