Personlig assistans

Glimten i ögat och hjärtat på rätta stället.

Kontakta oss

NOA vill göra livet enklare

Behöver du assistans, så är det också din rättighet att få den. Men hur vet man vad man har rättighet till? Var börjar man söka och vem kan man lita på? Grunden är enkel, har du en funktionsnedsättning så ska du få hjälp att klara sådant du inte klarar själv. Vi på NOA Personlig Assistans strävar alltid efter att man ska få ett så självbestämmande liv som möjligt. Dessutom är det omöjligt för oss att låta våra hjärtan vara oberörda, det ska klappa, beröras och växa. Precis så som det ska vara.

Våra assistenter har hjärtat på rätt ställe

Grunden till att kunna erbjuda den bästa assistansen är att hitta rätt assistent åt dig. Våra assistenter har ett stort hjärta, är utbildade och har ständig tillgång till coaching och stöd i alla situationer som uppstår. Det är viktigt för oss att du har den assistans som du trivs med, att du känner trygghet och att kommunikationen fungerar. Vi tror att personkemin mellan dig och assistenten tillsammans med personliga kvalitéer, kunskap och drivkraft leder till den bästa assistansen. Och det vet du inte förrän du har provat.

Juridisk rådgivning

Hos NOA Personlig assistans kan du känna dig trygg och du står aldrig ensam. Vi erbjuder kostnadsfri hjälp av våra jurister i situationer där din rätt till personlig assistans ifrågasätts. Då gäller det att veta vad som behövs. Något vi vet och hjälper dig med. Oavsett vad ditt behov är så finns våra jurister till ditt förfogande.

SÅ HÄR TÄNKER VI:

The NOA-way

Vi gör saker på vårt sätt. Ett sätt som gör att vi kan vara stolta över den assistans vi erbjuder. Det handlar om att ge våra kunder de rättigheter de har rätt till. Vi brukar kalla vår metod för The NOA-way.

1.

MATCHNING

Vi lägger en väldig kraft på att hitta rätt assistent till våra kunder. För det är här grunden till en bra assistans börjar. Det handlar om kunskap och personlig kemi. För det är väldigt viktigt att man gillar varandra.

2.

TILLGÄNGLIGHET

Är vi inte tillgängliga så kan man inte reagera på det som måste förbättras. För förbättras och förändras måste saker och ting hela tiden göras. Inte för sakens skull utan för att assistansen är uppbyggd för att assistera en människa. Och människor är föränderliga.

3.

RÄTTIGHETER

Vi vet hur man tar sig fram och ser till att hitta de rättigheter som finns. Det mesta vet vi men ibland tar vi hjälp av den expertis som krävs. All vår juridiska hjälp är dessutom helt kostnadsfri.