Personlig assistent till man i Vilshult

Nu söker vi en personlig assistent till en av våra manliga kunder i Vilshult. Vår kund är en rullstolsburen medelålders man med ett fysiskt funktionshinder. Han behöver assistans i all sin vardag, såsom träning, förflyttningar, matlagning, trädgårdsfix, personlig hygien. Kundens vardag är varierad men ändå rutinbaserad och assistans sker i huvudsak hemma i kundens bostad. Arbetet består av av att vara behjälplig med diverse sysslor i hemmet, samt följa med på olika aktiviteter. Du arbetar till stor del i kundens hem, men din formella arbetsplats är alltid där kunden befinner sig.

I början av din anställning kommer du att få en introduktion samt upplärning i alla moment genom att följa och utbildas av en rutinerad assistent.

Din profil

Det viktigaste för oss här på NOA är att matchningen mellan kund och assistent blir rätt. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet, vilja och intresse för assistansyrket när vi rekryterar. Personliga egenskaper vi värderar högt är arbetsmoral, lyhördhet och omtanke. Att kunna ta egna initiativ men ändå respektera kundens vilja och behov är minst lika viktigt. Utbildning som personlig assistent, undersköterska, vårdbiträde eller motsvarande är meriterande.

För att vara aktuell för denna tjänst är du en person som trivs med att arbeta i en lugn och ordningsam tillvaro. Du är lyhörd för vår kunds behov och respekterar att hon själv styr sin vardag, samtidigt som du finns i närheten och stöttar vid behov.

Detta kan vi erbjuda dig

Som arbetsgivare vill vi erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats. Vi lägger stor vikt på att ta hand om dig och erbjuder friskvårdsbidrag och löpande utbildningar som krävs för ditt uppdrag som exempelvis hjärt- och lungräddning. För oss är det viktigt att du som assistent trivs och känner dig trygg, därför tillämpar vi kollektivavtal som skapar förutsättning för en god arbetsmiljö.  Vi är även måna om ett positivt klimat, att ha roligt och skratta tillsammans. Vi tror nämligen att även detta är en viktig framgångsfaktor.

Ovanpå allt detta sker trevliga sammankomster för både assistenter och kunder.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Så länge uppdraget varar
Tjänstgöringsgrad: Cirka 50-60%
Arbetstider: Dagtid/Eftermiddag/Kväll/Helg.
Tillträde: Augusti 2024
B-körkort är ett krav.

Anställningen omfattas av kollektivavtal. Innan anställningen påbörjas ska du ha uppvisat  giltiga utdrag från belastningsregistret. Uppdatering av dessa utdrag sker sedan årligen.

Om oss

NOA Personlig Assistans är en assistansanordnare som levererar det där lilla extra. Vi värnar om matchningen mellan assistent och kund med syfte att kunna erbjuda den bästa assistansen. Precis som oss människor är assistansen föränderlig därför måste vi även förändra för att förbättra. Vi tar tillvara på kunder och assistenter genom närheten, tillgängligheten och gemenskapen som präglar NOA. Företaget grundades 2005 av Jerry och Eva Håkansson och har kunder i Blekinge, Småland och Skåne.

Ansök nu

Ort: Vilshult, Olofström

Sista ansökningsdag: 2024-08-15

Arbetstid: Varierande 50-60%

Kontakt

Martina Olovsson, Områdeschef
martina@noass.se
Tel: 0705-227184

Cecilia Ottosson
Områdeschef
cecilia@noass.se
Tel: 0705-227106

Ansökningar inskickade via e-post kommer inte att behandlas.