DU BEHÖVS

Världens viktigaste jobb

Vi tycker att du har ett av världens viktigaste jobb. Vi är därför måna om våra assistenter och erbjuder en utvecklande arbetsplats. Hos oss finns alltid stöd och möjlighet att kontakta både din arbetsgrupp och NOA-kontoret. Vi erbjuder även utbildningar inom hjärt- och lungräddning, brand och kundspecifika utbildningar. Vi strävar alltid efter att vara nära våra kunder och anordnar Öppet hus-dagar, grillkvällar och andra aktiviteter som du kommer att vara delaktig i.

LEDIGA TJÄNSTER

Vi söker en Ekonomi- & löneadministratör

Är du noggrann, självgående och har bra samarbetsförmåga? Har du tidigare erfarenhet av bokföring och löneadministration, då är detta tjänsten för dig.

Som person är du serviceinriktad, prestigelös och du har förmågan att utföra ditt arbete på ett strukturerat sätt. Du är även en lagspelare som trivs med att ha glada arbetskamrater omkring dig.

Din arbetsplats är Sölvesborg och här kommer du tillsammans med vårt team ta hand om administrationen för NOA Personlig Assistans, ALOIS Assistans och Österlen Assistans. Koncernen omsätter 100 miljoner per år och har 300 anställda.

Tjänsten är på deltid (50%) och kommer att tillsättas omgående, anställningsintervjuer genomförs löpande.

Låter denna profil som du? Maila din CV och ett personligt brev till jerry@noass.se. Vid frågor, kontakta VD Jerry Håkansson,
tel 070- 522 71 63.

Välkommen med din ansökan!

DU ÄR VIKTIG

NOA som arbetsgivare

Att arbeta som personlig assistent kan skilja sig åt. Men en sak är gemensam – god assistans kan bara levereras genom bra assistenter. Därför lägger vi stor vikt på att ta hand om våra medarbetare. Vi tror på dina färdigheter och vi lyssnar på dina idéer för att förbättra assistansen och för att du ska utvecklas. För oss är det viktigt att våra assistenter trivs och känner sig trygga, därför tillämpar vi kollektivavtal. Vi lägger även stor vikt i våra matchningar – vi tror att personkemin mellan kunden och assistenten leder till den bästa assistansen.

Vi är måna om våra medarbetare och vi gör många roliga saker tillsammans!

Är du nyfiken på hur det är att vara anställd hos oss i Sölvesborg? Kontakta Martina Olovsson som är ansvarig för våra rekryteringar. Du når henne på tel 070-522 71 84, e-post martina@noass.se.