Spontanansökan

Gillar du livet, glädje och bus? Det gör våra kunder också! Är du över 18 år och vill hjälpa en person med funktionsnedsättning att leva livet precis som du? Sök jobb eller jobba extra hos oss!

Vi välkomnar också alltid spontanansökningar från dig som vill arbeta som timvikarie, på kortare eller längre vikariat. Du kanske är nyutbildad inom yrket, nyinflyttad eller bara sugen på att prova något nytt? Kanske pluggar du och vill dryga ut studentkassan genom ett meningsfullt extrajobb eller är du pensionär och kom på att du har mer att ge?

Är du dessutom en trygg, ansvarstagande och omtänksam person, som vill skapa en meningsfull vardag för våra kunder, då kan du vara vår nästa stjärna. Har du erfarenhet av personlig assistans är det toppen men inget krav. Det viktigaste för oss är att du har hjärtat på rätt ställe och är öppen för att lära dig yrket.

Som assistent planerar och utför man tillsammans med kunden de aktiviteter som finns inplanerade för dagen. Det kan vara träning, utflykter, trädgårdsarbete, inköp, matlagning med mera – allt utifrån kundens behov, önskemål och förmåga. I det dagliga arbetet ingår också att i olika omfattning ge stöd i den personliga omvårdnaden som exempelvis intimhygien, tvätt och städning.

Om oss

NOA Personlig Assistans är en assistansanordnare som levererar det där lilla extra. Vi värnar om matchningen mellan assistent och kund med syfte att kunna erbjuda den bästa assistansen. Precis som oss människor är assistansen föränderlig därför måste vi även förändra för att förbättra. Vi tar tillvara på kunder och assistenter genom närheten, tillgängligheten och gemenskapen som präglar NOA. Företaget grundades 2005 av Jerry och Eva Håkansson och har kunder i Blekinge, Småland och Skåne.

Ansök nu

Ort: Blekinge, Skåne, Kronoberg

Sista ansökningsdag: Löpande

Arbetstid: Varierande

Kontakt

Cecilia Ottosson
Områdeschef
cecilia@noass.se
Tel: 0705-22 71 06

Martina Olovsson
Områdeschef
martina@noass.se
Tel: 0705-22 71 84

Ansökningar inskickade via e-post kommer inte att behandlas.