Jobba här

Välkommen till världens viktigaste jobb.

Våra lediga tjänster

Ett av världens viktigaste jobb

Vi tycker att du har ett av världens viktigaste jobb. Vi är därför måna om våra assistenter och erbjuder en utvecklande och stödjande arbetsplats. Hos oss finns alltid stöd och möjlighet att kontakta både arbetsgruppen och NOA-kontoret. Vi erbjuder bland andra regelbundna utbildningar inom hjärt- och lungräddning och brand samt mer kundspecifika utbildningar. Vi bryr oss om samhället och närheten till både kunder och assistenter, så vi organiserar också kundmöten, grillkvällar och andra aktiviteter.

NOA som arbetsgivare

Att arbeta som personlig assistent kan skilja sig åt. Män en sak är gemensam – Goda hjälpmedel kan bara levereras genom bra assistenter. Därför lägger vi stor energi i arbetet med att ta hand om våra anställda. Som assistent till oss tror vi på dina färdigheter och tar dina idéer för att förbättra hjälpen. För oss är det viktigt att assistenterna känner sig bra och känner sig trygga, därför tillämpar vi kollektivavtal. Vi lägger även mycket vikt i våra matchningar – vi tror att personkemin mellan kunden och assistent personliga kvalitéer, kunskap och drivkraft leder till den bästa assistansen. 

Vi ger dig en händelserik vardag!

Vi är måna om våra medarbetare och vi gör många roliga saker tillsammans! Är du nyfiken på hur det är att vara anställd hos oss? Kontakta Janina Lundblad som är ansvarig för våra rekryteringar. Du når henne på tel 070-5227106, e-post janina@noass.se.