Jobba här

Välkommen till världens viktigaste jobb.

Våra lediga tjänster

Ett av världens viktigaste jobb

Vi tycker att du har ett av världens viktigaste jobb. Vi är därför måna om våra assistenter och erbjuder en utvecklande arbetsplats. Hos oss finns alltid stöd och möjlighet att kontakta både arbetsgruppen och NOA-kontoret. Vi erbjuder bland annat regelbundna utbildningar inom hjärt- och lungräddning, brand och kundspecifika utbildningar. Vi vill vara nära våra kunder och assistenter och anordnar öppet hus, grillkvällar och andra aktiviteter.

NOA som arbetsgivare

Att arbeta som personlig assistent kan skilja sig åt. Men en sak är gemensam – god assistans kan bara levereras genom bra assistenter. Därför lägger vi stor vikt på att ta hand om våra anställda. Som assistent hos oss tror vi på dina färdigheter och lyssnar på dina idéer för att förbättra assistansen. För oss är det viktigt att våra assistenter trivs och känner sig trygga, därför tillämpar vi kollektivavtal. Vi lägger även stor vikt i våra matchningar – vi tror att personkemin mellan kunden och assistenten leder till den bästa assistansen. 

Vi ger dig en händelserik vardag!

Vi är måna om våra medarbetare och vi gör många roliga saker tillsammans! Är du nyfiken på hur det är att vara anställd hos oss? Kontakta Janina Lundblad som är ansvarig för våra rekryteringar. Du når henne på tel 070-5227106, e-post janina@noass.se.